Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη

«Η πολλαπλή στήριξη που προσέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών καναλιών, συνιστά ομολογία διαπλοκής» σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τη στιγμή που επιχειρείται από την κυβέρνηση να μπει τάξη στο τηλεοπτικό πλαίσιο, μέσω του διαγωνισμού για τις άδειες, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να συνταχθεί με το καθεστώς της ασυδοσίας, στη δημιουργία του οποίου το κόμμα του έχει συμβάλλει καθοριστικά» προσθέτει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «για μία ακόμα φορά, ο επικεφαλής της ΝΔ ζήτησε περικοπές δαπανών, αποφεύγοντας ωστόσο να αποσαφηνίσει σε ποιες δαπάνες αναφέρεται. Μήπως να γίνει πιο συγκεκριμένος; Μήπως εννοεί απολύσεις, μειώσεις μισθών και περικοπές στις δαπάνες για το κράτος πρόνοιας;»

Και καταλήγει: «Μήπως ξέχασε ο κ. Μητσοτάκης σε ποιο κόμμα ανήκαν ο κ. Μπαλτάκος και ο κ. Κρανιδιώτης, με τους οποίους η Χρυσή Αυγή είχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας; Σε ποιου είδους δημοκρατία παραπέμπει το μπόνους των 50 εδρών του ισχύοντος εκλογικού νόμου, για τη διατήρηση του οποίου αναζητά εναγωνίως συμμαχίες ο κ. Μητσοτάκης;» 

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση, γι’ αυτό ζητάμε εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Η θερμή χειραψία Καραμανλή – Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ