Ο Καράογλου για την κυβέρνηση: Τόσο μεγάλα ψέματα δεν ειπώθηκαν ποτέ

Στην επόμενη ημέρα για τη ΝΔ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του κόμματος Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα ο κ. Καράογλου απαντώντας στο ερώτημα αν μπορεί να υπάρξει άλλη πολιτική για τους πολίτες οι οποίοι φοβούνται ότι θα εναλλάσσονται κόμματα και πρόσωπα στην εξουσία αλλά η πολιτική θα είναι ίδια, ανέφερε:

«Εμείς δεν υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια. Ούτε το έκανε ποτέ αυτό η παράταξή μας γιατί θεωρώ ότι είμαστε σοβαροί και αρκετά έμπειροι πλέον. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα ακολουθήσουμε με συνέπεια μια συγκεκριμένη πολιτική, μια πολιτική που θα στηρίζει τον ιδιωτικό τομέα, θα στηρίζει την ανάπτυξη, θα προσελκύει επενδύσεις, γιατί εμείς από ιδεολογία πιστεύουμε ότι μόνο μέσω της ανάπτυξης του ιδιωτικού τομέα μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και να ξεπεράσουμε την κρίση στη χώρα».

Και πρόσθεσε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Αν δεν το κάνουμε αυτό και παραμένουμε όμηροι ιδεοληψιών, όπως κάνει η κυβέρνηση που έχει μία εμμονή και ένα πάθος με τη στήριξη του δημόσιου τομέα, δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Αυτή είναι η πολιτική μας. Δεν κρυβόμαστε. Προφανώς στο παρελθόν μπορεί να ειπώθηκαν μεγάλες κουβέντες απ’ όλα τα κόμματα, αυτό όμως το οποίο ζήσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα με την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν το έχουμε ξαναζήσει. Τα πολύ μεγάλα, τα ψεύτικα τα λόγια είναι κάτι τα οποία δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Τόσο πολύ μεγάλα ψέματα δεν ειπώθηκαν ποτέ».

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ