Ο Κουμουτσάκος για τις νέες δηλώσεις του Γκάλμπρεϊθ

«Οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις για το plan Χ, την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης ακόμα και την εμπλοκή του Στρατού και τις “οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές συνέπειες του εγχειρήματος”, όπως τώρα παραδέχεται ένας από τους βασικούς συντάκτες του σχεδίου, επιβάλλουν στον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να δώσουν, άμεσα, πλήρεις απαντήσεις και εξηγήσεις» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος σχολιάζοντας τις νέες δηλώσεις του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ στην Καθημερινή.

«Επιβάλλουν προπάντων την αποδοχή της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και ουσιαστικές απαντήσεις στον κοινοβουλευτικό έλεγχο που ασκούμε» τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος επισημαίνοντας ότι:

«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τρεις μέρες πριν το δημοψήφισμα και ο κ. Καμμένος μιλούσε μπροστά του για “δημοκρατικό Στρατό και δημοκρατικές Ένοπλες Δυνάμεις” που “διασφαλίζουν την σταθερότητα στο εσωτερικό” δεν αφήνουν πλέον αμφιβολία».

«Για πρώτη φορά μετά την πτώση της χούντας κάποιοι σχεδίαζαν και πάντως δεν απέκλειαν ακόμα και την παρουσία του Στρατού στους δρόμους τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος και καταλήγει:

«Μετά από όλα αυτά υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να μην απαιτεί να μάθει τι ακριβώς συνέβη εκείνη την σκοτεινή περίοδο;»

Διαβάστε επίσης:

Γκάλμπρεϊθ: Μας ανησυχούσε η εμπλοκή του στρατού σε περίπτωση Grexit

Τι είπε ο Βούτσης για τον Βαρουφάκη και το Plan X – BINTEO

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ