Βενιζέλος: Ο Βαρουφάκης ήταν επιλογή του Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Άλλο να έχω Plan B επειδή θα γίνει μια φυσική καταστροφή, άλλο να έχω Plan B επειδή θα μου κάνουν κάποιοι απέξω μια ζημιά και άλλο να έχεις ένα Plan B, λέγοντας ότι αυτό είναι το πλάνο μου και είναι αυτό που επιδιώκω» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος επιρρίπτοντας ευθύνες στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το Plan B του Βαρουφάκη.

«Ο κ. Βαρουφάκης ήταν επιλογή του κ. Τσίπρα. Ήταν ένας καθηγητής ο οποίος γοήτευσε και γοητεύτηκε από την αντιμνημονιακή ευκολία και την δημαγωγία. Με την ίδια ευκολία που τον έκανε υπουργό, με την ίδια ευκολία τον έβγαλε. Ο κ. Τσίπρας έχει την εντολή, την ευθύνη και είναι προφανές ότι η ενοχοποίηση του κ. Βαρουφάκη και η ανάδειξή του σε δήθεν κεντρικό πρόσωπο του τραγικού πρώτου επταμήνου είναι μια υπερβολή που λειτουργεί ως θώρακας για τις τεράστιες ιστορικές ευθύνες της πραγματικής ηγετικής ομάδας» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Αναφορικά με τον εκλογικό νόμο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε ότι η ψήφος στα 17 σημαίνει ότι αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές και πολίτες 16 ετών, ρύθμιση που χρειάζεται απλή πλειοψηφία 151 βουλευτών για να εφαρμοστεί.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Βαρουφάκης: Διασκεδάζω πολύ…

Βαρουφάκης: Εξεταστική θα έπρεπε να μου κάνουν, αν δεν είχα plan b

Βενιζέλος: Οι αποκαλύψεις του Γκάλμπρεϊθ δείχνουν τι αποφύγαμε 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ