Δένδιας: Η επιστολή εμμέσως ομιλεί περί απατεωνιάς – ΒΙΝΤΕΟ

«Εμείς είχαμε απόλυτη διάθεση να βοηθήσουμε την κυβέρνηση στην ψήφιση αυτού του νομοθετήματος», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύμβαση του ΟΛΠ με την Cosco.

«Αιφνιδίως, λαμβάνουμε γνώση μίας επιστολής του αντισυμβαλλομένου του ελληνικού δημοσίου. Διαβάζοντας την επιστολή του αντισυμβαλλομένου σας δύο τινά συμβαίνουν», τόνισε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε: «Ή εσείς εξαπατάτε τον αντισυμβαλλόμενο σας, ή ο αντισυμβαλλόμενος σας προσπαθεί να εξαπατήσει εμάς».

«Παρουσιάσατε στην τοποθέτησή σας μια εικόνα νομοτεχνικών, μικρών διαφορών. Αυτό είναι ευθέως αντίθετο με το κείμενο της επιστολής αυτής, σας εκθέτει επαρκώς νομίζω, και εσάς και την κυβέρνηση», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, απευθυνόμενος στον Υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα.

«Η επιστολή αυτή, λίγο πολύ…  Θα μου συγχωρήσετε αυτόν τον βαρύτατο χαρακτηρισμό, αλλά δεν τον εκπέμπω εγώ. Τον εκπέμπει η επιστολή. Ομιλεί εμμέσως περί απατεωνιάς», δήλωσε ο κ.Δένδιας.

Διαβάστε επίση��:

Δρίτσας: Δεν έκανε καμία κίνηση η κυβέρνηση στα μουλωχτά – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ