Η κόντρα του Άδωνι με τον Σταμάτη Μορφονιό για τον “άρχοντα” – Τι απαντά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος προκλήθηκε στο Twitter με το τραγούδι του Σταμάτη Μορφονιού  «Ο άρχοντας» που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Ο άρχοντας της καρπαζιάς και ο ψεύτης β´ διαλογής που τον γλεντάει το σύστημα…για ποιον να είναι το τραγούδι;», διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ φωτογραφίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα. 

«Αφού αναρωτιέσαι για ποιον το έγραψα θα σου πω. Καθρέφτες σίγουρα θα έχεις πολλούς κοντά σου. Κοιτάξου», έγραψε στο Τwitter ο Σταμάτης Μορφονιός απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ λίγο αργότερα δήλωσε στο  e-tetRadio ότι δεν επιτρέπει στον κ. Γεωργιάδη να χρησιμοποιεί το τραγούδι του για να κάνει αντιπολίτευση.

«Σήμερα έχω ένα συμπαθή καλλιτέχνη -εγώ δεν τον ήξερα, προφανώς Αριστερός- ο οποίος έγραψε ένα τραγούδι για τον Αλέξη Τσίπρα. Έγραψαν όλοι ότι είναι για τον Αλέξη Τσίπρα, το ανέβασα εγώ στο Twitter και μετά μου λέει “όχι το έγραψα για σένα” και έπεσαν όλοι οι Αριστεροί να με φάνε στο Twitter. Λέω, αν το ακούσετε είναι προφανώς για τον Αλέξη Τσίπρα.  Τους είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και σήμερα, μετά τα μνημόνια, το δημοψήφισμα, τον ΕΝΦΙΑ, μετά τις περικοπές,  να βγουν και να πουν “ναι μας έπιασε κορόιδο ο Τσίπρας” ή πράγματι αυτά που λέγαμε ήταν όλα ανεφάρμοστα και στο επίπεδο των φαντασιώσεων», απάντησε σήμερα μέσω της εκπομπής του Kontra Channel ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

 

Ακούστε εδώ το τραγούδι που ανέβασε ο κ. Γεωργιάδης

 

Διαβάστε επίσης

Η βόλτα του Γιούνκερ στον Εθνικό Κήπο – ΦΩΤΟ

Το σχόλιο του Γιούνκερ για τον… καύσωνα στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ