Τι είπε ο Λεβέντης για τις δηλώσεις Πολάκη – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Πολάκης έκανε σκληρές δηλώσεις. Μίλησε για παραδικαστικό κύκλωμα, αλλά και η Δικαιοσύνη δεν έχει κάνει το καθήκον της. Η Δικαιοσύνη δεν δικαιούται να ζητάει να την στηρίξουμε όλοι», δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην πρωινή εκπομπή του Ant1, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τους δικαστές.

«Δεν συντάσσομαι με τον Γεωργιάδη που λέει στην πυρά ο Πολάκης», σημείωσε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «η Δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της, άρα κάτι συμβαίνει. Κάποιος ανακόπτει τη θέλησή της να κάνει το καθήκον της. Ποιος είναι αυτός;  Μπορεί ο Πολάκης να μην έχει ακριβή στοιχεία, αλλά μπορεί να έχει δει μία σαπίλα, μία σήψη».

«Χωρίς να στηρίζω κανέναν Πολάκη, εξαιτίας όλης αυτής της πολυετούς αδράνειας που είναι διάχυτη στην κοινωνία, λέω ότι και η Δικαιοσύνη έχει πρόβλημα. Είναι και αυτός ένας τομέας του κράτους που νοσεί μαζί με τους άλλους», κατέληξε ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που έβαλαν φωτιά τις προηγούμενες ημέρες στο πολιτικό τοπίο.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, σχολιάζοντας τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον εκλογικό νόμο έκανε αναφορά στον Λεωνίδα Κύρκο, τον οποίο χαρακτήρισε «σοβαρό ηγέτης της Αριστεράς» και παράλληλα κάλεσε «τον Τσίπρα να αποδείξει την σοβαρότητα του».

 

Δείτε το βίντεο από τον Ant1

 

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη στήριξης του Γιούνκερ στην Αθήνα

Ο Τσίπρας για το προσφυγικό: Η Ελλάδα αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της Ευρώπης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ