Επίθεση του ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Σκληρή κριτική στη στάση που κρατούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ ασκεί το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την σφοδρή αντιπαράθεση που ξέσπασε μετά τη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα στη Realnews για «εθνικό μέτωπο» ώστε να μειωθεί στο 2% ο στόχος του πλεονάσματος αλλά και τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά, επίσης στην Realnews, που προτείνει «εθνική γραμμή» για το θέμα. 

 “Η Ελλάδα βρίσκεται για 7ο χρόνο σε μνημόνιο όταν όλες οι χώρες με αντίστοιχα προβλήματα μπήκαν αργότερα και ήδη έχουν εξέλθει, και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ συμπεριφέρονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Παντού υπήρξε στοιχειώδης συνεννόηση εκτός από την Ελλάδα, όπου η ΝΔ είχε άλλη συνταγή και ο ΣΥΡΙΖΑ μαγική λύση” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

“Το αποτέλεσμα της ανευθυνότητάς τους το πληρώνει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός και η νέα γενιά που μεταναστεύει.

Όποιος αρνείται και σήμερα τη συνεννόηση και την ανάγκη εθνικής γραμμής για κρίσιμα ζητήματα όπως το χρέος και τα πλεονάσματα προτάσσοντας το μικροκομματικό του συμφέρον προσφέρει πολύ κακές υπηρεσίες στη χώρα και τους πολίτες της” σημειώνει και καταλήγει:

“Η πρόταση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά είναι πρόταση εξόδου από τα μνημόνια. Οι αντιπαραθέσεις για τα αυτονόητα είναι προάγγελος επιμήκυνσης της ταπεινωτικής εποπτείας της χώρας και κανένας δεν έχει αυτό το δικαίωμα, ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Μητσοτάκης”.

 

 

 Διαβάστε επίσης

Σύγκρουση για τις δηλώσεις Γεννηματά – Στουρνάρα στη Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ