Γκιουλέκας: Στα όρια της παρωδίας ο νέος αναπτυξιακός νόμος

Ως ένα νόμο που κινείται στα όρια της παρωδίας χαρακτήρισε τον νέο αναπτυξιακό νόμο ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, μιλώντας στο “Κανάλι 1” του Πειραιά.

“Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι με το νέο αναπτυξιακό νόμο θα αναθερμάνει την αγορά. Πως θα την αναθερμάνει; Ρίχνοντας κάποια ψίχουλα – περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ – στην αγορά, όταν οι οφειλές του Δημοσίου αγγίζουν τα 7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, θεσπίζει έναν πρωτοφανή μηχανισμό αξιολόγησης ο οποίος μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Ακυρώνονται πλέον οι επιτροπές της αξιολόγησης και γυρίζουμε στην αρχή του ενός ανδρός. Ένας μόνο θα αποφασίζει με εντελώς αδιαφανή κριτήρια για τις επιχορηγήσεις”, ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

“Ο νέος αναπτυξιακός νόμος υπόσχεται φρούδες ελπίδες, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Δυστυχώς, δεν έρχεται έτσι η ανάπτυξη. Ακόμη δεν στέγνωσε το μελάνι στης υπογραφής του κ. Τσίπρα και των υπουργών του για την αύξηση των φόρων στην πατρίδα μας. Με υπέρμετρη φορολόγηση, αβέβαιότητα και εχθρικό περιβάλλον για επενδύσεις ανάπτυξη δεν νοείται.

Για αυτό εμείς στη Νέα Δημοκρατία επιμένουμε στην μείωση των φορολογικών συντελεστών, στη θέσπιση ενός σταθερού φορολογικού καθεστώτος και στη δημιουργία ενός φιλικού πεδίου επενδύσεων”, τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας.

 

Διαβάστε επίσης:

“Πέρασε” κατά πλειοψηφία ο αναπτυξιακός νόμος – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ