ΑΝΕΛ: Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών

«Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών», δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, τονίζοντας τα εξής: «Όπου σταθεί και όπου βρεθεί υπόσχεται μια άλλη δήθεν “αξιόπιστη” οικονομική πολιτική, επαναλαμβάνοντας πως θα προχωρήσει σε περικοπές κρατικών δαπανών και αποκρύβοντας στην ουσία το σχέδιό του που δεν είναι άλλο από μειώσεις μισθών και απολύσεις στο Δημόσιο.

Χθες μάλιστα ομολόγησε δημόσια (στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ) πως δεν υπάρχει δυνατότητα για αύξηση συντάξεων στο εγγύς μέλλον. Αλήθεια, ποιους κοροϊδεύει και εμπαίζει ο κ. Μητσοτάκης;».

«Αν και η ΝΔ στήριξε τη χθεσινή δήθεν αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ακόμη και με την παρουσία στελεχών της, το αποτέλεσμα για τους κρυπτόμενους διοργανωτές της ήταν κάτι περισσότερο από απογοητευτικό. Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων αναγνωρίζει πως μόνο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να βγάλει την πατρίδα μας από την κρίση και τα μνημόνια» καταλήγει στην δήλωσή της η κ. Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας παίζει παιχνίδια με τον εκλογικό νόμο γιατί χάνει – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ