Μητσοτάκης: Δικαίωμα στις διαδηλώσεις δεν έχουν μόνο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι πολίτες έχουν κουραστεί. Νιώθουν απογοητευμένοι και εξαπατημένοι. Και γι’ αυτό αγανακτούν μαζί σας. Να μάθετε λοιπόν να μην ενοχλείστε όταν οι πολίτες αυτοί κάνουν συγκεντρώσεις και πορείες» σημείωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δικαίωμα στις διαδηλώσεις, όσο αυτές γίνονται στο πλαίσιο του νόμου, δεν έχουν μόνο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Γιατί τόσος πανικός για μια συγκέντρωση πολιτών, γιατί τόση απαξίωση, τόσος απροκάλυπτος εθνικός διχασμός» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας:

«Και πόσο υποκριτικό είναι, όλοι αυτοί που έχτισαν καριέρες πάνω σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις σήμερα να αγανακτούν γιατί πολίτες χωρίς καμία υποκίνηση εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους απέναντι στην κυβέρνηση».

«Η Δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει από πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά χωρίς να είναι κατ΄ επάγγελμα διαδηλωτές» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε επίσης ότι αναρτήθηκε χτες στο διαδίκτυο ανακοίνωση που καλούσε τους πολίτες σε αντισυγκέντρωση, η οποία αμέσως μετά κατέβηκε, κάνοντας λόγο για «γνωστούς -άγνωστους μπαχαλάκηδες».

«Η ζημιά έγινε και καθιστώ την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα προσωπικά υπεύθυνο για την ασφάλεια των πολιτών οι οποίοι θα έρθουν και θα διαδηλώσουν» επεσήμανε.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι καταδικάζει τα περιστατικά βίας και προπηλακισμών από όπου κι αν προέρχονται. «Κι όσο και αν πιστεύω ότι ο κ. Πολάκης είναι ο πιο ανίκανος και ακατάλληλος υπουργός Υγείας που πέρασε ποτέ, εμείς δεν πρόκειται ποτέ να πούμε, καλά του έκαναν».

Αναφερόμενος στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ότι «όσο κι αν τις τρέμετε θα έρθουν πιο γρήγορα απ’ ότι λογαριάζετε και τότε οι πολίτες θα σας δώσουν την απάντηση τους».

 Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Σύνταγμα για το «παραιτηθείτε»

Κόντρα Μητσοτάκη-Βαρεμένου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ