Σπίρτζης για ΝΔ: Καλό θα είναι να επιστρέψει στην πολιτική – ΒΙΝΤΕΟ

«Φωτιές» άναψαν οι δηλώσεις του υπουργού Υποδομών στον realfm 97,8 με αφορμή την πώληση της έκτασης του παλιού αεροδρομίου.

«Αφού ο κ. Σπίρτζης δεν μπορεί ας παραιτηθεί. Ή ας τον παραιτήσει ο πρωθυπουργός. Η Κυβέρνηση αυτή Τσίπρα έχει, τσίπα δεν έχει κανείς τους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Σπίρτζης απάντησε στην κριτική της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην ΕΡΤ:

«Η επικοινωνιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας άλλαξε: Μετά την αποτυχημένη επικοινωνιακή καταιγίδα του “λέτε ψέματα”, μετά το “ζητάμε εκλογές”, το “φύγετε τώρα”, “τις Off shore”, τώρα παίζεται το έργο της επίσης αποτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής του “Παραιτηθείτε”. Η ΝΔ ζητάει καθημερινά την παραίτηση ενός υπουργού και καλό θα είναι να επιστρέψει στην πολιτική». 

Στη συνέχεια ο κ. Σπίρτζης είπε ότι αυτό που δήλωσε χθες για το τίμημα του Ελληνικού είναι αυτό που έχει πει και στο παρελθόν ως πρόεδρος του ΤΕΕ. Η χώρα, προσέθεσε, είχε αναλάβει δεσμεύσεις από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και η συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι ήταν να ολοκληρώσει αυτές τις δεσμεύσεις. Βεβαίως, προσέθεσε, με τη διαπραγμάτευση που έκανε η σημερινή κυβέρνηση πέτυχε ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά οι βασικές δεσμεύσεις δεν μπορούσαν να αλλάξουν. Τόνισε δε ότι το τίμημα για το Ελληνικό δεν θεωρείται εύλογο παραπέμποντας τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν και τον εισαγγελέα και τους εκτιμητές που το έβαλαν.

Ο υπουργός Υποδομών είπε ότι «το ΤΑΙΠΕΔ στήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με στόχο να ξεπουλήσει περιουσιακά στοιχεία της χώρας. Πολλές φορές το ΤΑΙΠΕΔ λειτουργεί εκτός των κυβερνητικών εντολών».

Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις στις αστικές συγκοινωνίες ο κ. Σπίρτζης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρατευθούν οι εργαζόμενοι όπως έκαναν άλλες κυβερνήσεις. Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν οι αστικές συγκοινωνίες ούτε οι εταιρίες ύδρευσης.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

 

Διαβάστε επίσης:

Η ΝΔ για τον Σπίρτζη: Δεν υπάρχει τσίπα

Η απάντηση του Σπίρτζη στη ΝΔ: Το νέο σενάριο θεατρικής πρόζας της είναι να ζητεί παραιτήσεις

Την παραίτηση του Σπίρτζη ζητά η ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ