Θεοδωράκης: Το καινούριο δεν μπορεί να είναι οι υπουργοί του χθες

«Για μας υπάρχει ένα εγχείρημα: Η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα δυνατό, εκσυγχρονιστικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προσερχόμενος στην εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου και Θέσεων για τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις.

Επιπλέον, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι η κυβέρνηση πηγαίνει από λάθος σε λάθος και είναι απαραίτητο οι δυνάμεις του χώρου να δώσουν λύσεις και προτάσεις στον ελληνικό λαό.

«Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη από την πρώτη μέρα που γεννηθήκαμε: η χώρα θέλει ένα δυνατό, μεταρρυθμιστικό, εκσυγχρονιστικό κίνημα με διάθεση για συγκρούσεις και χωρίς λαϊκισμούς – ούτε παλιούς λαϊκισμούς, ούτε νεολαϊκισμούς. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το καινούριο δεν θα γίνει από αναπαλαίωση. Δεν θα γίνει από ανακύκλωση, χρειάζονται νέα πρόσωπα. Το καινούριο, δεν μπορεί να είναι κυρίως οι υπουργοί του χθες, χρειάζεται να προστεθεί μια νέα ηγετική ομάδα. Και αυτό αν δεν συμβεί στην εκδήλωση, θα συμβεί στην πραγματικότητα», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

 

Πηγή: AΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Σε πείσμα πολλών συνεχίζουμε

Η ξενάγηση του Τσίπρα στα περίπτερα της έκθεσης “Ποσειδώνια 2016” – ΦΩΤΟ

Μητσοτάκης: Είμαστε απέναντι σε όποιον επιχειρεί να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ