Για υπεκφυγή και συγκάλυψη κατηγορεί τη ΝΔ ο Φάμελλος

«Η ΝΔ, πέρα από το ότι ήθελε να υπάρξει μια πολιτική ήττα της κυβέρνησης μας ζητούσε να αποσύρουμε ένα άρθρο που ήταν και υποχρέωσή μας απέναντι στους εταίρους» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» κατηγορώντας παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υπεκφυγή και συγκάλυψη.

Σημείωσε επίσης ότι η ΝΔ με την απόσυρση του άρθρου 178 του πολυνομοσχεδίου, που ζητούσε, επεδίωκε να επιστρέψει η χώρα σε ένα περιβάλλον που αφήνει κενά και δεν δίνει νομική κάλυψη στο θέμα της συμμετοχής βουλευτών σε offshore εταιρείες.

 «Όταν αιτείσαι να επιστρέψεις σε ένα περιβάλλον νομικό που δεν κατοχυρώνει την ελληνική πολιτεία, αποχωρείς και από τη συζήτηση για να κρύψεις τι; Ποιο είναι το βασικό σου πρόβλημα; Νομίζω ότι είναι μια πλήρης αποκάλυψη» υπογράμμισε ο κ. Φάμελλος.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει αποκατάσταση του οικονομικού περιβάλλοντος και αναφέρθηκε στον αναπτυξιακό νόμο, την κατάθεση του νομοσχεδίου για την εθελούσια αποκάλυψη καταθέσεων, για το λαθρεμπόριο και για το πλαστικό χρήμα, την άνοδο των εσόδων από τη φετινή τουριστική κίνηση, αλλά και στα χρήματα που θα καταλήξουν στην πραγματική οικονομία από την εκταμίευση της δόσης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ξυδάκης: Η τελική ρύθμιση για τις off shore είναι η εύλογη

Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης θα κινδυνεύσουν να πάνε φυλακή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ