Ο Καμμένος για τον Θεοδωράκη: Ήταν ορντινάτσα του Παπαντωνίου – ΒΙΝΤΕΟ

«Σήμερα στη Βουλή ένας τίτλος μπορεί να μπει “λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του”  διότι αποδεικνύεται από το πέρας αυτής της συζητήσεως ότι αυτή εδώ η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Ακούσαμε τον κ. Θεοδωράκη να μιλά για συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου σε αυτή την κυβέρνηση. Ποιος έστειλε τον Τσοχατζόπουλο και την υπόθεση των υποβρυχίων, ποιοι υποστήριζαν τότε ολόκληρη την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ όταν δίναμε μάχες μέσα στη Βουλή για την υπόθεση των υποβρυχίων».

Αναφερόμενος στον κ. Θεοδωράκη δήλωσε ότι «ήταν ορντινάτσα του κ. Παπαντωνίου» προσθέτοντας ότι «18 υποθέσεις εξοπλιστικών από αυτή την κυβέρνηση πήγαν στον εισαγγελέα και είναι η πρώτη φορά που ασκήθηκαν διώξεις».

Απευθυνόμενος στον κ. Λεβέντη είπε ότι: «αν ήθελε ο κ. Μητσοτάκης να ξεχωρίσει από το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου, θα έπρεπε πρώτος να σταματήσει την υπεράσπιση προς τον κ. Παπασταύρου» και τόνισε ότι «αυτή η υπερασπιστική γραμμή που η ΝΔ απέκτησε επί Σαμαρά υπέρ του ό,τι και αν έπραξαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται ακόμα και σήμερα».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ο Τσίπρας στον Θεοδωράκη: Απλά λυπάμαι πολύ για εσάς – ΒΙΝΤΕΟ

Βαριές καταγγελίες του Θεοδωράκη κατά της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ