Τσίπρας: Δεν πρόκειται να ανεχτούμε μύγα στο σπαθί μας σε θέματα ηθικής – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν ήξερα ότι όταν φεύγει από την αίθουσα ο κ. Μητσοτάκης αφήνει στο πόδι του τον κ. Θεοδωράκη» ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στον επικεφαλής του Ποταμιού, και συνέχισε λέγοντας:

«Αν θυμάμαι καλά κ. Θεοδωράκη υπερψηφίσατε κι εσείς αυτή τη διάταξη, την τροπολογία τη φοβερή και σκανδαλώδη, την οποία φέραμε και μάλιστα χωρίς να έχει καταλάβει κανείς τίποτα, για να ανοίξουμε δήθεν παράθυρο για τους πολιτικούς σε offshore εταιρείες στο εξωτερικό. Το υπερψηφίσατε. Παρ’ όλα αυτά ήσασταν από τους πρώτους –το Ποτάμι- που έβγαζε ανακοινώσεις επί τρεις ημέρες, ακραίου λαϊκισμού, καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως φυσικά και η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που σήμερα το έβαλε στα πόδια και το ΠΑΣΟΚ (…) Και ήρθατε σήμερα ως συνήγορος του απόντος, για να μας πείτε τι; Ότι ήταν ορθή εκείνη η τροπολογία την οποία ψηφίσαμε και ορθή εκείνη η τροπολογία την οποία ψηφίσαμε και τώρα κάνουμε λάθος γιατί κάνουμε υπερβολή; Τότε γιατί επί τρεις μέρες μας καταγγείλατε; Τι ακριβώς έρχεστε να μας πείτε; Και έρχεστε και μου λέτε κ. Θεοδωράκη ότι θα καταπέσει, ακριβώς διότι είναι υπερβολική. Και αναρωτιέμαι ποιος θα προσφύγει για να καταπέσει; Κάποιος από εδώ;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.

«Ένα πράγμα εγώ θα πω και δεν θα ξαναμιλήσω: Αυτή εδώ η κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά, δεν πρόκειται να ανεχτούμε μύγα στο σπαθί μας σε θέματα ηθικής» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Κωμικοτραγική η αποχώρηση της ΝΔ – BINTEO

Ο Θεοδωράκης στον Τσίπρα: Ή υπερασπιστείτε τη διάταξη για τις offshore ή ζητήστε συγγνώμη – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κόντρα Λοβέρδου – Παρασκευόπουλου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μαξίμου: Η ΝΔ το έβαλε στα πόδια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ