Κουμουτσάκος: Άμεση σύγκλιση της Ολομέλειας για την κατάργηση της διάταξης για τις “offshore ΣΥΡΙΖΑ”

Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ζητά την “άμεση σύγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής για την κατάργηση της διάταξης για τις offshore ΣΥΡΙΖΑ“.

«Οι “offshore ΣΥΡΙΖΑ” είναι μεγάλο πολιτικό, νομικό και ηθικό θέμα. Η κοινωνία και το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης το καταδικάζουν με ένταση. Η Νέα Δημοκρατία έφερε το θέμα στη Βουλή. Καταθέσαμε ήδη σχετική Επίκαιρη Επερώτηση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος και συνεχίζει:

«Το θέμα είναι μείζον. Δεν τελειώνει, δεν ξεπλένεται με ένα πρωτοσέλιδο. Εάν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι κακώς νομοθέτησαν, πρέπει να το αποδείξουν. Και να το αποδείξουν άμεσα. Αφού ο νόμος δεν έχει ακόμα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, υπάρχει τρόπος και χρόνος αντίδρασης. Εάν βέβαια το θέλει η Κυβέρνηση».

«Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Η άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για να νομοθετήσει την κατάργηση της συγκεκριμένης διάταξης πριν από τη δημοσίευσή της», προσθέτει.

«Ακόμα, η Κυβέρνηση οφείλει: Να προχωρήσει άμεσα στον καταλογισμό των ευθυνών για τον εμπνευστή και το συντάκτη της απαράδεκτης αυτής ρύθμισης, και να αποκαλύψει τα υποκρυπτόμενα συμφέροντα που επέβαλαν τη νομοθέτησή της. Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι ως Κυβέρνηση θα την καταργήσει», τονίζει ακόμα στη δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπάρκας του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από το στούντιο του Mega – ΒΙΝΤΕΟ

Επανεξετάζεται η ρύθμιση μετά το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου πρότεινε 5 υπουργεία για να μπω στην κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ