Μαξίμου: Να εξηγήσει ο κ. Μητσοτάκης για τι είδους μεταρρυθμίσεις μιλάει

Κυβερνητικοί κύκλοι επαναφέρουν τα ερωτήματα που έθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, “γιατί φαίνεται”, όπως σημειώνουν, “ότι οι επικοινωνιακοί «πύραυλοι» της Νέας Δημοκρατίας, είτε δεν ξέρουν να διαβάζουν, είτε έχουν χάσει κάθε ίχνος πολιτικής σοβαρότητας.”

Συγκεκριμένα αναφέρουν δήλωση της κ. Γεροβασίλη σύμφωνα με την οποία “ακούσαμε σήμερα (σ.σ 30/5/2016) ότι ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να προωθήσει ένα «νέο πλαίσιο συμφωνίας με τους εταίρους» το οποίο θα προβλέπει «χαμηλότερα πλεονάσματα έναντι μεταρρυθμίσεων».

Μάλλον έχει έρθει η ώρα να εξηγήσει για τι είδους μεταρρυθμίσεις μιλάει:

Αναφέρεται σε περικοπές δαπανών από μισθούς και συντάξεις;

Αναφέρεται σε απολύσεις από το δημόσιο; (Για τις οποίες είχε δεσμευτεί άλλωστε ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης;)

Αναφέρεται σε απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση της προστασίας στην εργασία;

Αναφέρεται σε κατάργηση των «αντιαναπτυξιακών» και «ταξικά μεροληπτικών» μέτρων της κυβέρνησης, όπως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για 2 εκατ. ανασφάλιστους, η κάρτα σίτισης για τους άπορους και η προστασία των δανείων που σχετίζονται με την πρώτη κατοικία;

“Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, όλα αυτά αποτελούν ασκήσεις επί χάρτου. Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην αντιπολίτευση” καταλήγει στην δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Θα συνεχίσω να ζητώ εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Γεροβασίλη: Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην αντιπολίτευση

σχολίασε κι εσύ