Κουίκ: Ζητήθηκε η κυβερνητική συνδρομή για τον Πουλίδο

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε τη συνδρομή της κυβέρνησης για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, που όπως είναι γνωστό, είχε αίσιο τέλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Τέρενς Κουίκ:

 «Χθες νωρίς το βράδυ, ο Ολυμπιακός με γραπτό μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά, μου ζήτησε τη συνδρομή της κυβέρνησης, με παροχή στοιχείων επαφής, προκειμένου η ΠΑΕ να έρθει σε επικοινωνία τόσο με τον πρέσβη του Μεξικού στην Αθήνα όσο και με τον Έλληνα πρέσβη στην πόλη του Μεξικού.

Με τη βοήθεια του Γραφείου του Υπουργού Εξωτερικών αλλά και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών, τα αιτηθέντα στοιχεία δόθηκαν σε άμεσο χρόνο, έτσι ώστε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να μπορεί να συντονίσει τις δικές της ενέργειες για την τύχη του ποδοσφαιριστή της, μιλώντας απευθείας με τις διπλωματικές Αρχές που έκρινε απαραίτητο.

Επικοινωνώντας τηλεφωνικά για δεύτερη φορά αργά χθες το  βράδυ με τον κ. Καραπαπά, τον διαβεβαίωσα ότι ήμουν στη διάθεση του Ολυμπιακού σχετικά με την υπόθεση Πουλίδο, στα πλαίσια των προβλεπομένων καθηκόντων μου.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η απαγωγή του διεθνούς Μεξικανού ποδοσφαιριστή είχε αίσιο τέλος και προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Υπουργείο Εξωτερικών για την αμεσότητα της αντίδρασής του».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τον Άλαν Πουλίδο – ΦΩΤΟ

Αστυνομική επιχείρηση για να ελευθερωθεί ο Πουλίδο – Οι πρώτες εικόνες – ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρώτες φωτογραφίες του Πουλίδο μετά την απελευθέρωσή του

Αίσιο τέλος στην απαγωγή του Άλαν Πουλίδο – Απευλευθερώθηκε ο ποδοσφαιριστής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ