Κουτσούμπας: Λένε μεγάλα ψέματα

Οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να σταματήσουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό κοροϊδεύοντάς τον με γελοία επιχειρήματα, τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του μνημείου των αγωνιστών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος και του διευθυντή του Λαϊκού Διδασκαλείου Πελοποννήσου Πάνου Γεωργόπουλου, στην Κερπινή Γορτυνίας.

Ειδικότερα στη δήλωσή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε:

«Οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σταματήσουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό, κοροϊδεύοντάς τον με γελοία επιχειρήματα, ψηφίζοντας αντιλαϊκά βάρβαρα μέτρα τα οποία για να τα δικαιολογήσουν και για να έχουν τα εύσημα του κ. Σόιμπλε, της κ. Μέρκελ και των εταίρων τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, λένε μεγάλα ψέματα, αναλήθειες μπροστά στον ελληνικό λαό που ματώνει για να κερδίσουν οι λίγοι, για να κερδίζουν οι εταίροι και πάντα ο ελληνικός λαός να είναι τα μόνιμα υποζύγια».

Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε ότι «η αντίσταση, ο αγώνας είναι το μοναδικό μήνυμα που πρέπει να στείλει όλος ο ελληνικός λαός σήμερα απέναντι σε μια κυβέρνηση που συνεχίζει τη βρώμικη δουλειά που έχουν αρχίσει οι προηγούμενοι».

Βασική ομιλήτρια στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων ήταν η Στέλλα Χρηστέα, μέλος του γραφείου περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Οι εκδηλώσεις για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου θα κορυφωθούν αύριο με κεντρική ομιλία του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στα Τρόπαια Γορτυνίας.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Οι δανειστές δένουν πισθάγκωνα τον Τσίπρα

Ο Άδωνις απαντά στον Τζιτζικώστα με την… χαμογελαστή Ευγενία

Ανοικτός για σύμπλευση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει ο Λαπαβίτσας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ