Μαντάς: Σημαντικό βήμα οι αποφάσεις του Eurogroup

Ως «σημαντικό βήμα» χαρακτήρισε τις αποφάσεις του Eurogroup για την ελληνική οικονομία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Την ανάγκη περισσότερων αναγνώσεων της συγκυρίας και του συγκεκριμένου κειμένου, προτού ειπωθεί η μία ή η άλλη άποψη, με πάρα πολλές λεπτομέρειες, επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε το ότι κλείνει η αξιολόγηση. Αυτό είναι κρίσιμο στοιχείο».

Όπως είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του χρέους, «το αποτέλεσμα που εγώ νομίζω ότι πρέπει ξανά να μελετήσουμε και αν το διαβάσουμε -και προσωπικά όσο μπορώ προσπαθώ να το αποκρυπτογραφήσω, όπως όλοι στη συλλογικότητα μας και να δούμε την επόμενη μέρα- δεν είναι ούτε φιάσκο, ούτε τίποτα άλλο, για να συνεννοούμαστε είναι ένα σημαντικό βήμα, πιθανά δεν έχει όλο τον διάδρομο ανοιχτό, ωστόσο, έχει την τελική αποτύπωση του οδικού χάρτη».

«Μένει να δούμε, πράγματι», σχολίασε ο κ.Μαντάς και συμπλήρωσε: «και τους επόμενους μήνες, μετά το ήρεμο καλοκαίρι που νομίζω ότι θα περάσουμε, ελπίζουμε να είναι και ο τουρισμός αντίστοιχος με τις προσδοκίες».

«Θα δούμε από εκεί και πέρα τα επόμενα βήματα. Χρειάζεται πάρα πολύ σκληρή δουλειά για την προετοιμασία όλων αυτών των πραγμάτων και βεβαίως πολύ σκληρή δουλειά στο άλλο μέτωπο που έχουμε, διότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, θα κατατεθεί ο νέος αναπτυξιακός νόμος», πρόσθεσε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Διαβάστε επίσης:

Χατζηδάκης: Η αξιολόγηση έκλεισε με λάθος τρόπο

Θεοδωράκης: Φοβάμαι ότι ο Τσίπρας δεν βάζει μυαλό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ