Παπακωνσταντίνου: Η δήλωση περί “Τιτανικού” δεν επηρέασε τα spreads – ΒΙΝΤΕΟ

«Προκαλώ οποιονδήποτε να πάει και να δει  την πορεία των spreads, την μία εβδομάδα, δύο, τρεις εβδομάδες μετά τις δηλώσεις περί «Τιτανικού», τα spreads δεν κουνήθηκαν», είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο mega, τόνισε ότι στο βιβλίο του αναφέρεται στην δήλωση, περί «Τιτανικού»: «Και μάλιστα, αναφέρομαι πολύ συγκεκριμένα γιατί έγινε μετά από ένα Eurogroup, όπου λέω διάφορα πράγματα όπου έγιναν, και λέω ότι αμέσως μετά από εκείνη την περίφημη δήλωση, την οποία ακόμα μερικοί με κυνηγάνε, θεωρώντας ότι έκανε πολύ κακό στη χώρα, τα spreads δεν κουνήθηκαν. Και προκαλώ οποιονδήποτε να πάει και να δει  την πορεία των spreads, την μία εβδομάδα, δύο τρεις εβδομάδες μετά τις δηλώσεις, να καταλάβει».

«Αν γυρίσει κανείς τον χρόνο πίσω, μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα. Εγώ αυτό το οποίο λέω στο βιβλίο για τη συγκεκριμένη δήλωση και για άλλα διάφορα «ψεκασμένα» που ακούστηκαν  κατά καιρούς, ότι θα μπορούσαμε να δανειστούμε από την αρχή, θα δεί ότι όλα αυτά δεν ισχύουν. Ο χρόνος διδάσκει πράγματα», σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί Γερμανοί επιχειρηματίες κινούνται δικαστικά κατά της ΕΚΤ

Νέα δημοσκόπηση – Δείτε τη διαφορά του πρώτου με το δεύτερο κόμμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ