Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη μήνυση στον Πολάκη – ΒΙΝΤΕΟ

«Με τον αρμόδιο Τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ τον κ. Κώστα Τζαβάρα και εγώ ως Αντιπρόεδρος της ΝΔ αρμόδιος για το κοινοβουλευτικό έργο, καταθέσαμε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Πολάκη και κατά παντός υπευθύνου» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ευθύνες δεν έχει μόνο ο κ. Πολάκης, ευθύνες έχει και όλο το γραφείο του, το οποίο πήρε τους φακέλους και τους επεξεργάστηκε. Αυτό είναι κακούργημα που τιμωρείται με κάθειρξη άνω των 20 ετών» ανέφερε ο ίδιος.

«Ο κ. Πολάκης θεώρησε ότι ο διαγωνισμός που έκανε το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν ήταν σωστός -αυτό είχε δικαίωμα να το θεωρήσει. Ένας υπουργός όταν έχει την υπόνοια ότι ένας διαγωνισμός δεν γίνεται σωστά από ένα όργανο που εποπτεύει μπορεί να στείλει το σώμα επιθεωρητών υγείας να το ελέγξει, μπορεί να ζητήσει επανάληψη του διαγωνισμού, μπορεί να ματαιώσει τον διαγωνισμό αλλά δεν μπορεί να κάνει αυτός τον διαγωνισμό γιατί δεν έχει αυτή τη νομική εξουσιοδότηση» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας είπε πως «όλα αυτά έχουν απαντηθεί από τον κ. Πολάκη. Είναι γνωστή η μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανση στο χώρο της υγείας. Έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι που ενοχλεί περισσότερο τη ΝΔ και τον πρώην υπουργό Υγείας» και πρόσθεσε ότι «οι καταγγελίες του κ. Πολάκη για όσα συνέβαιναν μένει πλέον να αποδειχθούν και δικαστικά».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δείτε επίσης: 

Μήνυση στον Πολάκη από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Εκτίναξη της ανάπτυξης βλέπει ο Πετρόπουλος

Παυλόπουλος: Υποχρέωσή μας η προστασία του αναλλοίωτου χαρακτήρα του Αγίου Όρους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ