Κόντρα Κατρούγκαλου – Κουμουτσάκου “στον ενικό” για το Eurogroup – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου και του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό», για τις αποφάσεις του Eurogroup.

«Αυτά τα μέτρα που περιέγραψε ο κ. Κουμουτσάκος είναι τα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος και ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε:

«Αυτή την ταύτιση δεν θα την ξανακάνετε. Όταν βάζετε φόρους 9 δισ. δεν θα κάνετε αυτούς τους παραλληλισμούς. Όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήματα, ταυτίζετε τους αντιπάλους σας και τους χαρακτηρίζετε προσωπικά».

«Θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη, εάν ο κόφτης περιλαμβάνει τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων. Εσείς θα ζητήσετε δημόσια συγγνώμη, εάν ο κόφτης αποτελεί απλά μηχανισμό. Θέλετε να βάλουμε αυτό το στοίχημα; Για να δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Κύριε Κουμουτσάκο, λέτε αλήθεια ή λέτε ψέματα; Να το πούμε στον ελληνικό λαό», συνέχισε ο κ. Κατρούγκαλος. 

«Εσείς θα ζητήσετε συγγνώμη, εάν ο κόφτης αφορά και μισθούς και συντάξεις, κύριε Κατρούγκαλε;» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος και ο Γιώργος Κατρούγκαλος απάντησε: «Φυσικά, θα ζητήσω συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο 

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Γραβάτα μετά τις 24 Μαΐου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ