Καμμένος: Οι μέρες που έρχονται θα είναι πολύ καλύτερες για τον ελληνικό λαό – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη βουλή για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, επισημαίνοντας ότι τα δικά τους σπασμένα πληρώνει ο λαός και σήμερα αντί να ακολουθούν την εθνική προσπάθεια κάνουν παλικαρισμούς και λεονταρισμούς.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε επίσης ότι τα μέτρα που πάρθηκαν από το 2010 ως το 2014 είναι 58,6 δισ. ευρώ και τα σημερινά μέτρα μέχρι και το 2018 είναι 5 δισ. στη χειρότερη των περιπτώσεων.

«Και ενώ διαλύσατε με το PSI τα ταμεία και ψηφίσατε 58,6 δισ. μέτρα, έρχεστε σήμερα εδώ και αντί να ακολουθήσετε μια εθνική προσπάθεια κάνετε τους παλικαρισμούς και τους λεονταρισμούς που έκαναν κάποιοι άλλοι», πρόσθεσε.

«Θα προχωρήσουμε λοιπόν σύντομα στην αξιολόγηση. Οι μέρες που έρχονται για τον ελληνικό λαό είναι πολύ καλύτερες και εμείς όταν θα πηγαίνουμε στις εκλογικές μας περιφέρειες θα σας παίρνουμε μαζί για να κυκλοφορείτε και εσείς ελεύθερα», κατέληξε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

 

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα του Καμμένου με την Βούλτεψη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δραγασάκης για τον Μητσοτάκη: Νόμιζα ότι άκουγα έναν αρχάγγελο της αλήθειας – ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης: Ας τελειώνουμε με την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ