Λεβέντης: Φέρνετε μία συμφωνία μονομερή – ΒΙΝΤΕΟ

«Φέρνετε μία συμφωνία μονομερή. Δεν περιέχει την «κάβα» ούτε έχετε την σύμφωνη γνώμη των τεχνικών κλιμακίων», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στη Βουλή για το ασφαλιστικό.

«Λέτε ότι έχει συμφωνήσει ο Γιούνκερ, όμως άλλη μία φορά του βάλατε λόγια στο στόμα και σας διέψευσε» πρόσθεσε.

«Στη συνέχεια μπορεί να έχουμε «σακελλαριάδα». Δηλαδή ενώ ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρούν μετά», εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος επέκρινε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώ��η Γεννηματά πως «ξέχασε ότι είχε κόψει το 50% των συντάξεων και μιλούσε για τις συντάξεις χηρείας».

«Το ζήτημα είναι η ανάπτυξη. Η άποψη Κατρούγκαλου είναι ότι μεταφέρει τα βάρη στις πλάτες των ευπόρων. Εγώ θα προτιμούσα να τους πείσει να κάνουν επενδύσεις. Αλλά δεν το κάνουμε. Και βλέπω ότι βγάζουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Β. Λεβέντης πρότεινε να κοπούν οι συντάξεις των πλουσίων που έχουν πάνω από 3.000 ευρώ εισόδημα το μήνα, των βουλευτών και οι πολλές συντάξεις. «Υπάρχει το αίσθημα δικαιοσύνης, γιατί αυτές οι συντάξεις βγήκαν μέσα από χαριστικές ρυθμίσεις που ψήφισε η Βουλή», είπε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου: Πολιτικοί που καταφεύγουν σε αστυνομοκρατία είναι ήδη έκπτωτοι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ