Ένταση στην Επιτροπή της Βουλής

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα μεταξύ του προεδρεύοντος της Επιτροπής στη Βουλή, Μάκη Μπαλαούρα, και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βρούτση, κατά τη συζήτηση στις συναρμόδιες Επιτροπές της Βουλής επί των άρθρων του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Αφορμή υπήρξε το αίτημα του κ. Βρούτση να υπάρξει, με αφορμή την 6η επέτειο της τραγωδίας στην Marfin, ομόφωνη καταδίκη από τη Βουλή των γεγονότων, κατά την οποία έχασαν την ζωή τους τρεις άνθρωποι.

«Σας διακόπτω, γιατί πήρατε το λόγο για να μιλήσατε επί της διαδικασίας κι αναφέρετε άλλα πράγματα» είπε ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας και ζήτησε να μην αναγραφούν τα λεγόμενα στα πρακτικά.

«Σας ενοχλεί, αυτή είναι η ευαισθησία σας για τους εργαζόμενους που κάηκαν» απάντησε ο Γιάννης Βρούτσης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μπαλαούρας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «πετάει πυροτεχνήματα για λόγους εντυπωσιασμού».

Για θέατρο εκ μέρους της ΝΔ έκανε λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έχει καταδικαστεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Κατρούγκαλος: Από 75% έως 102% τα ποσοστά αναπλήρωσης στο νέο ασφαλιστικό

Το μήνυμα του Θεοδωράκη για την τραγωδία στην Marfin

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ