Κεραμέως: Η κυβέρνηση να σταματήσει την αλλοπρόσαλλη πολιτική

Στην πορεία της αξιολόγησης και στην πολιτική διαπραγμάτευση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η Νίκη Κεραμέως απαντώντας στο ερώτημα αν μπορεί να πετύχει κάτι η ελληνική κυβέρνηση μέσα από την πολιτική διαπραγμάτευση την οποία ασκεί ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι αυτή η τάση είναι μία άκρως ανησυχητική τάση στη διαπραγμάτευση και το λέω αυτό γιατί ο χρόνος πλέον πλησιάζει επικίνδυνα. Να θυμίσω ότι ο κ. Τσακαλώτος είχε πει ότι αν φτάσουμε τον Μάιο καήκαμε και είμαστε μόνο δύο εβδομάδες πριν από το Πάσχα και συνεπώς από τον Μάιο. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η νέα τροπή την οποία δείχνει να δίνει η κυβέρνηση, δηλαδή στην πολιτική διαπραγμάτευση, είναι ανησυχητική γιατί έχει ήδη δοκιμαστεί στο παρελθόν».

Και πρόσθεσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ: «Σας θυμίζω ότι όλα αυτά που ζούμε αυτές τις ημέρες αρχίζουν να θυμίζουν επικίνδυνα τις ημέρες του καλοκαιριού του 2015. Όπου ο κ. Τσίπρας μέχρι τελευταία στιγμή, με την πλάτη στον τοίχο, προσπαθούσε να βρει μία πολιτική λύση και τελικά κατέληξε σε ένα μνημόνιο το οποίο ήταν το επαχθέστερο που θα μπορούσε να έχει συμφωνήσει. Συνεπώς, με μία λέξη, θεωρούμε ότι αυτή η νέα στροφή που παίρνουν τα πράγματα είναι άκρως ανησυχητική».

Συνέχισε δε λέγοντας η κα. Κεραμέως: «Πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να σταματήσει την αλλοπρόσαλλη πολιτική. Να σταματήσει τους τακτικισμούς και τους τυχοδιωκτισμούς. Δεν μπορεί να κυβερνάει με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να χαράσσει μία μακροπρόθεσμη, σοβαρή στρατηγική και όχι μία τυχοδιωκτική στρατηγική».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Διαβάστε επίσης:

Κομισιόν: Μεταρρυθμίσεις και Σχέδιο Γιούνκερ πάνε “χέρι-χέρι”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ