“Ανάπτυξη με μνημόνιο δε γίνεται”

Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τις δυνάμεις της Αριστεράς και μόνο, για την ανατροπή του μνημονίου, επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που πραγματοποιεί περιοδεία στη Θράκη.

“Θα ήθελα να επαναλάβω την ξεκάθαρη τοποθέτησή μας, για να την εμπεδώσουν. Αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε, προεκλογικά, εκλογικά και μετεκλογικά, για προγραμματική σύγκλιση και κυβέρνηση συνεργασίας των δυνάμεων της Αριστεράς που θα ανατρέψει το μνημόνιο. Δεν υπάρχει δυνατότητα προγραμματικής σύγκλισης προεκλογικά, εκλογικά και μετεκλογικά με δυνάμεις που έχουμε διαμετρικά αντίθετες απόψεις” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Σημείωσε δε πως “όσο πλησιάζει η κρίση του λαού, τόσο τα παπαγαλάκια της διαπλοκής και τα κόμματα του μνημονίου θα ξεδιπλώνουν τον πανικό τους” επειδή, όπως είπε, “φοβούνται τη μεγάλη ανατροπή και τη μαζική στήριξη του λαού μας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ” για να προσθέσει στη συνέχεια ότι ανάπτυξη δεν γίνεται με το μνημόνιο της χρεοκοπίας, που έχουν υπογράψει Βενιζέλος και Σαμαράς.   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ