Στο Παρίσι εκτάκτως ο Τσίπρας – Αναβάλλεται η συζήτηση για την Εξεταστική

Στο Παρίσι μεταβαίνει εκτάκτως αύριο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Λόγω του ταξιδιού του Πρωθυπουργού μετατίθεται για την Παρασκευή στις 10 το πρωί η συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο.

Οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ, αύριο, Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι.

Την Πέμπτη, 14 Απριλίου, στις 12 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 7 μ.μ. να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος ‘Αξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Ολάντ είχε τοποθετηθεί για την Πέμπτη αλλά επισπεύδεται μετά από αίτημα της γαλλικής πλευράς για αύριο, Τετάρτη, διότι ο κ. Ολάντ θα απουσιάσει μετά το βράδυ της Τετάρτης από το Παρίσι.

 

Διαβάστε επίσης:

Τσακαλώτος: Αυτές είναι οι διαφορές μας με τους δανειστές για το φορολογικό – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ