Μητσοτάκης: Έχει μπουχτίσει ο λαός με αυτήν την κυβέρνηση

Τη βεβαιότητά του ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του που παραχώρησε, στο CNN International.

 Ο κ. Μητσοτάκης, εμφανίστηκε σίγουρος για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας όποτε και αν γίνουν εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού. Έχει μπουχτίσει ο λαός με αυτήν την κυβέρνηση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει εκλογές. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι και θα τις κερδίσουμε». Και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας. Μια κυβέρνηση που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων και τόνισε: «Εμείς θα κάνουμε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η οικονομία γρήγορα. Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις». «Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί και σημείωσε πως «η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους».

Διαβάστε επίσης:

Στην Νέα Υόρκη για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο Βίτσας και ο Μητσοτάκης – ΦΩΤΟ

Μητσοτάκης: Οι Έλληνες να πάρουμε το μέλλον της χώρας στα χέρια μας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ