Δρίτσας: Αυθαίρετες οι ερμηνείες

«Οι ερμηνείες που δίδονται στα όσα σήμερα είπα στο MEGA είναι αυθαίρετες» τονίζει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις του για τη συμφωνία με την Cosco.

 «Στην τηλεοπτική συμμετοχή μου στο MEGA σήμερα το πρωί απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις προσπάθησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ειλικρίνεια να εξηγήσω την πορεία των χειρισμών της Κυβέρνησής μας αναφορικά με την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ» αναφέρει ο κ. Δρίτσας και προσθέτει:

«Κάθε συμμετοχή μου σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή θεωρώ πάντα ότι με υποχρεώνει πρωτίστως να ενημερώνω υπεύθυνα όσους τις παρακολουθούν και αυτό έκανα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Οι ερμηνείες που θέλουν να με εμφανίσουν ότι κινούμαι σε διαφορετική κατεύθυνση από τον Πρωθυπουργό είναι κατασκευές εμφανούς σκοπιμότητας και εφήμερης αντοχής».

«Ενημερώνω τέλος, ότι η αναγγελθείσα για την Τρίτη συνέντευξη τύπου καθόλου δεν συνδέεται με τα παραπάνω, αφού είχε προαποφασισθεί από την Παρασκευή» υπογραμμίζει ο υπουργός. 

Διαβάστε επίσης:

Δρίτσας: Δέχθηκα ακόμη και την προσωπική αυτοακύρωση μιας διαδρομής 50 ετών -ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις: Θα ήταν αξιοπρεπής η παραίτηση του Δρίτσα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ