Καμμένος: Το Πάσχα η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από το μνημόνιο

Το Πάσχα η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από το μνημόνιο, δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου.

«Φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο» είπε ο κ. Καμμένος όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα, οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη στήριξη της Ελλάδας στην Κυπριακή Δημοκρατία και στις προσπάθειες που καταβάλλει η Λευκωσία για επίλυση του Κυπριακού.  Σε δηλώσεις του, μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία, ο κ. Καμμένος είπε ότι η Ελλάδα παρακολουθεί την εξέλιξη των συνομιλιών στο Κυπριακό και στηρίζει τις προσπάθειες για βιώσιμη λύση που θα διασφαλίζει τα εθνικά δίκαια. Ο κ. Καμμένος συνεχάρη τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον κυπριακό λαό για την έξοδο από το μνημόνιο, η οποία, όπως είπε, επιτεύχθηκε με σκληρούς αγώνες.

 

Διαβάστε επίσης

Στο Χονγκ Κονγκ ο Αντώνης ΣαμαράςΕποικοδομητική χαρακτήρισε τη συζήτηση με τον Πρωθυπουργό ο Κυπριανού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ