Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα των πολιτών

«Το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνηση που ουσιαστικά είναι αδύναμη να κυβερνήσει γιατί δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα των Ελλήνων πολιτών είναι πολύ μεγαλύτερο από το κόστος αναχώρησης της» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 Fm.

«Η χώρα δεν κυβερνάται, αυτή είναι η άποψη μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έκανε μια μεταφορά ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να δει από ψηλά την Ελλάδα που έχει φτιάξει. Η Ελλάδα από ψηλά είναι μια χώρα που αποκαρδιώνει σε όλες της τις εκφάνσεις, σε όλες της τις πτυχές, παντού, στην οικονομία, στο προσφυγικό, στα εξωτερικά, στα θεσμικά, παντού. Εξελίσσεται κάθε μέρα, «παράγει» κάθε μέρα όλο και περισσότερο εικόνες τριτοκοσμικής χώρας.» επεσήμανε, προσθέτοντας ότι «έχοντας αυτό υπόψη και αισθανόμενοι και μια ιστορική ευθύνη, όταν βλέπεις το σπίτι σου να καταρρέει δεν λες ας καταρρεύσει στα χέρια του άλλου. Λες εγώ τι πρέπει να κάνω για να σταματήσω αυτή την κατάρρευση».

 «Εμείς θα υπερψηφίσουμε την πρόταση για την εξεταστική που καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το θέμα των δάνειων στα κόμματα και στα ΜΜΕ διότι είναι θέμα αρχής γι’ εμάς να υπάρχει η συζήτηση για τη διαφάνεια.» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Για την κυβέρνηση σημείωσε ότι «βρίσκονται σε μια δύσκολη, αδιέξοδη στάση με την άρνηση τους για μια περίοδο που στοίχησε στον ελληνικό λαό πάρα  πολλά να μην δοθούν απαντήσεις. Απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία δεν του τα θέτει ο κάθε πολίτης, τα ανέδειξαν στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα λέγοντας ότι υπήρχε σχεδιασμός να καταλειφθεί το Νομισματοκοπείο. Γι’ αυτά δεν πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις;»

Διαβάστε επίσης: 

Βαρεμένος για ΝΔ: Πρωτοφανές αντιθεσμικό ολίσθημα

Ο Λοβέρδος στην κυβέρνηση: Χρόνια πολλά, να μας ζήσετε – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ