Υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων εντάσσεται στη ΝΔ

Ανακοίνωση για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων και να ενταχθεί στη ΝΔ εξέδωσε ο Αναστάσιος Μυτακίδης, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του.

 “Η απόφασή μου, να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική και να ενταχθώ στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων, ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, είχε ως κίνητρο, όχι προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες, αλλά μια ειλικρινή διάθεση συμβολής στη βελτίωση του συνόλου που ονομάζουμε πολιτικό σύστημα. Με την ίδια διάθεση, συνεχίζω στο εξής ως ενεργό μέλος στη Νέα Δημοκρατία.

Πάντα πίστευα ότι το πολιτικό σύστημα, αλλά και η σχέση πολιτικού λόγου και εφαρμοσμένης πολιτικής, θα αλλάξουν και θα απελευθερωθούν από το ζυγό του λαϊκισμού, όταν δοθεί η ευκαιρία αλλά και το κίνητρο συμμετοχής σε πολλούς –προερχόμενους από το παραγωγικό  δυναμικό της ελληνικής κοινωνίας – να συνεισφέρουν το λίγο ή περισσότερο που μπορούν.

Η  Ελλάδα σήμερα βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος, με την οικονομική και την προσφυγική κρίση, να δημιουργούν κινδύνους που συναγωνίζονται μόνο την ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης να τους αντιμετωπίσει. Εκτιμώ πως η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνιστούν πλέον τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αξιοποιήσει δυναμικά και ουσιαστικά τη δημιουργική υποστήριξη και συμμετοχή των πολλών, μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες, αναχαιτίζοντας την καταβύθιση της χώρας στο τέλμα της ιδεοληψίας που διαπνέει σήμερα σχεδόν κάθε κυβερνητική λειτουργία και πολιτική απόφαση.

Μ` αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να ενταχθώ, ως απλός στρατιώτης, στη Νέα Δημοκρατία, κλείνοντας τον κύκλο μου στην Ένωση Κεντρώων, διότι πιστεύω ακράδαντα, πως είναι επιτακτική η ανάγκη να αφήσουμε πίσω μας τη νοοτροπία της διαμαρτυρίας, για να πρωταγωνιστήσει ξανά η νοοτροπία της δημιουργίας”.

 

 Διαβάστε επίσης

Γιακουμάτος: Άμα αφήσουμε κενό θα μπει το γκολ…

ΝΔ: Για γέλια και για κλάματα οι δηλώσεις του Μάρδα

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ