Χατζηδάκης: Στόχος της κυβέρνησης να φέρει καινούργια μέτρα τη Μεγάλη Εβδομάδα

Στόχος της κυβέρνησης είναι να φέρει νέα μέτρα εντός της Μεγάλης Εβδομάδας εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας στο ερώτημα για την εξέλιξη της αξιολόγησης μετά τις χθεσινές κυβερνητικές δηλώσεις εναντίον του ΔΝΤ είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να περιμένουμε για να’ μαστε κατηγορηματικοί στις διαπιστώσεις μας, αλλά θα έλεγα ότι υποπτεύομαι πως οι χθεσινές δηλώσεις είναι απλά και μόνο ένα δείγμα μιας ακόμα λεβέντικης, εντός εισαγωγικών, διαπραγμάτευσης που κάνει η κυβέρνηση».

Και πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Δηλαδή, νομίζω ότι στόχος τους είναι να καταλήξουν στη διαπραγμάτευση, στόχος τους είναι ενδεχομένως να φέρουν τα καινούργια μέτρα ακόμα και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα γι’ αυτό και ο κ. Τσακαλώτος έχει θέσει ως ορόσημο την 22α Απριλίου. Και επειδή ξέρουν ότι αυτό το πράγμα θα έχει ένα κόστος την ίδια στιγμή πετάνε και κάποιες ρουκέτες. Ουσιαστικά είναι κάποια καθρεφτάκια εντυπωσιασμού για να λειτουργήσουν ως προπέτασμα καπνού όλα αυτά».

Στην επισήμανση αν εννοεί ότι η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές και απλώς είναι τακτική όλο αυτό που γίνεται ο κ. Χατζηδάκης είπε: «Δεν σας λέω ότι έχουν συμφωνήσει, ούτε είμαι μέσα στις διαπραγματεύσεις. Είναι η δική μου πολιτική εκτίμηση από αυτά που έχει δηλώσει η κυβέρνηση, από αυτά που έχει δηλώσει το ΔΝΤ, από αυτά που είπε πρόσφατα ο κ. Φέρχοφσταντ καταλαβαίνω ότι τουλάχιστον με την ευρωπαϊκή πλευρά, για λόγους που έχουν να κάνουν περισσότερο με το προσφυγικό, έχει συμφωνηθεί ότι το κενό θα κλείσει με παραπάνω φόρους και παραπάνω εισφορές».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Διαβάστε επίσης:

Αλεξιάδης: Όλα ανοιχτά για την πληρωμή φόρων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ