Αντιπαράθεση Καμμένου-ΝΔ για την επίσκεψη στις ΗΠΑ

Αντιπαράθεση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργού Εθνικής Άμυνας προέκυψε με αφορμή την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, καταθέτοντας σχετική ερώτηση στη Βουλή δήλωσε τα εξής: «Παρά την οικονομική κρίση και τον δραστικό περιορισμό στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Πάνος Καμμένος δεν διστάζει να προκαλεί τους Έλληνες. Επιστράτευσε το προεδρικό αεροσκάφος, αλλά και την Πολιτική Αεροπορία προκειμένου να μεταβεί σε κοινότητα των Η.Π.Α., επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Σημειώνεται ότι μέρος της αποστολής αποτελούσε τμήμα της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχε σε εκδήλωση, που διοργανώθηκε με υψηλό αντίτιμο. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είχε καμία επίσημη επαφή με κυβερνητικούς παράγοντες των Η.Π.Α.».

“Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η στάση του κ. Δαβάκη και της Νέας Δημοκρατίας που με ερώτησή τους στη Βουλή προτείνουν την κατάργηση των παρελάσεων της Ομογένειας”, απάντησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

“Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θεωρεί υποχρέωσή του να συμβάλλει ώστε να συνεχιστούν και να ενδυναμωθούν οι εθνικές εορτές στην Ομογένεια, οι οποίες αποτελούν εθνικό καθήκον και όχι μόνο αναγκαίο καλό”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη Ξανθού και Κουίκ στον καταυλισμό της Ειδομένης – ΒΙΝΤΕΟ

Επιμένει ο Καμμένος για τον Μουζάλα: Δεν του δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ