Μουζάλας: Η Ειδομένη θα έχει αδειάσει σε έναν μήνα όμορφα και ωραία – ΒΙΝΤΕΟ

Τη διαβεβαίωση ότι «η Ειδομένη μέσα στον επόμενο μήνα θα έχει διαλυθεί όμορφα και ωραία» έδωσε μιλώντας από το βήμα της βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

«Σας βεβαιώνω ότι η Ειδομένη μέσα στον επόμενο μήνα θα έχει διαλυθεί όμορφα και ωραία. Τα πράγματα αυτά δεν γίνονται με μαγικά ραβδιά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάλας και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει την εντύπωση ότι στην Ειδομένη θα φτιάξουμε κάμπινγκ».

«Η αντιπολίτευση έχει την άποψη ότι η κυβέρνηση είναι μία κακή κυβέρνηση και πρέπει να πέσει. Είναι λάθος όμως σε αυτή τη λογική να εντάσσει κανείς τα πάντα και να προσπαθεί να συμπιέσει εκεί ζητήματα του προσφυγικού. Είναι εθνικό θέμα. Καταλαβαίνω ότι και η Νέα Δημοκρατία το αναγνωρίζει σαν τέτοιο αλλά πολλές φορές κάποιοι, όχι όλοι και όχι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, λειτουργούν αλλιώς. Δεν εξετάζω αν αυτό γίνεται εσκεμμένα ή όχι λέω ότι γίνεται αντικειμενικά» υπογράμμισε και συνέχισε:

«Λέτε πως το ότι ήρθε το ΝΑΤΟ και η Frontex είναι ένδειξη αποτυχίας. Δεν θέλαμε να έρθει το ΝΑΤΟ, έπρεπε να έρθει. Όχι απλώς θέλαμε τη Frontex αλλά είχαμε ζητήσει 1.400 υπάλληλους της Frontex και πάντα παραπονιόμασταν, σε κάθε Σύνοδο, επειδή έχουν έρθει λιγότεροι». 

 

Διαβάστε επίσης:

Προκαταρκτική έρευνα για το φυλλάδιο που μοιράστηκε στην Ειδομένη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ