Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση δεν έχει καμία αίσθηση του χρόνου – BINTEO

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού

“Επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθυστέρησε η συμφωνία με τους δανειστές,η συμφωνία για το μεταναστευτικό και η σύγκρουση με διαφθορά και διαπλοκή” τόνισε ο κ. Θεοδωράκης,  “Όλη η κοινωνία φωνάζει όχι άλλες καθυστερήσεις αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση έχει τους δικούς της ρυθμούς”.

Όπως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, η σύμβαση για την παραχώρηση των αεροδρομίων καθυστέρησε αρκετά ενώ θα μπορούσε να αποφέρει φορολογικά και κοινωνικά οφέλη. Επίσης, σημείωσε ότι ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του ΟΛΠ εκκρεμεί από το Μάρτιο του 2014. “Τα δύο χρόνια καθυστέρησης στην ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά μας κόστισαν 5 δισ. ευρώ” ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης ενώ κατηγόρησε τον Χρήστο Σπίρτζη ότι καθυστέρησε τον διαγωνισμό για την παραχώρηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. ‘”Aλλαξε τη διοίκηση και τοποθέτησε του εκλεκτούς του” είπε. Παράλληλα, επισήμανε ότι το Δημόσιο πληρώνει 800.000 ευρώ για τον ελλιμενισμό των στοιχειωμένων αεροπλάνων της παλιάς Ολυμπιακής”

“Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και δεν έχει καμία αίσθηση του χρόνου. Προπονήθηκε μόνο για αυτό που διεκδικούσε” τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού. 

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι το Ποτάμι είναι ένα κόμμα που σχεδιάζει λύσεις για το σήμερα αλλά και για το μέλλον”. “Δεν υπάρχουν μαγικές και εύκολες λύσεις, αρκεί οι Έλληνες να ξεχωρίσουν τον λαϊκισμό από την πολιτική. Αυτό που θέλουμε είναι μια μεγάλη καινούργια κοινωνική Συμμαχία. Αυτή η Συμμαχία δεν μπορεί να περιλαμβάνει τις αντιμεταρρυθμιστικές δυνάμεις της χώρας” κατέληξε.  

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Η εφαρμογή της συμφωνίας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση – ΒΙΝΤΕΟ

Καμμένος: H αξιολόγηση είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ