Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα της ΝΔ είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα

Στον Ασπρόπυργο βρέθηκε νωρίτερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ακούσει από κοντά τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες, ενώ επισκέφθηκε και μία εταιρεία logistics.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, επισήμανε ότι προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας είναι η προσέλκυση επενδυτών στη χώρα και κατηγόρησε την κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Ήρθα στον Ασπρόπυργο, στην εργατούπολη της Δυτικής Αττικής, μια περιοχή, η οποία, δυστυχώς, βιώνει τις επιπτώσεις  της τραγικής οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Πρώτο μέλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, έτσι  ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης. Θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θα ωφελήσουν, πρωτίστως, τους ανέργους, τους πραγματικά αδικημένους, από την πολιτική που σήμερα, ακολουθεί  η Κυβέρνηση.

Η περιοχή του Ασπροπύργου έχει πολύ σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

Και, βέβαια, η μεγάλη διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει  μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή. Θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης.

Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα, περισσότερο παρά ποτέ. Αυτό χρειάζεται η Δυτική Αττική. Αυτή είναι η πολιτική αλληλεγγύης, την οποία θα εξακολουθεί να υπερασπίζεται η δική μας παράταξη».

 

Διαβάστε επίσης:

Σφοδρή επίθεση από το Ποτάμι σε Τσίπρα και Καμμένο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ