Δένδιας: Είναι ντροπή για την Ελλάδα η κατάσταση στην Ειδομένη – BINTEO

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ειδομένη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, υπογραμμίζοντας πως όσο απαράδεκτο είναι το να μην ελέγχουμε τα σύνορά μας, εξίσου απαράδεκτο είναι να μην έχουμε την ευθύνη, που το Σύνταγμα αναγνωρίζει, για τους ανθρώπους, που βρίσκονται εντός των συνόρων μας.

«Είναι ντροπή για την Ελλάδα αυτό που γίνεται. Έχουμε ευθύνη να περιθάλψουμε και να θρέψουμε αυτούς τους ανθρώπους και δεν το κάνουμε, το κάνουν μη κυβερνητικές οργανώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας και στη συνέχεια  διερωτήθηκε «τιμά αυτό την πατρίδα μας;».

Κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, στην συζήτηση του νομοσχεδίου για το Αντιντόπινγκ, ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι η Ελλάδα κινείται επί ξηρού ακμής εξαιτίας αστοχιών της κυβέρνησης σε δεκάδες τομείς. «Η χώρα αντιμετωπίζει και πάλι μέγιστο κίνδυνο. Έχουμε θέμα στα ανατολικά μας σύνορα. Δόθηκε, χάρη στα αλλεπάλληλα λάθη αυτής της κυβέρνησης, το δικαίωμα στην Τουρκία να δημιουργεί επιπλέον προβλήματα ακόμη και στη συμφωνία, που η ίδια ζήτησε με το ΝΑΤΟ.

«Το γερμανικό σκάφος, το οποίο διοικεί αυτή τη δύναμη, βρίσκεται στη Σούδα τα δε περισσότερα σκάφη είναι μεταξύ των νησιών και του ηπειρωτικού κορμού της Ελλάδας στο Αιγαίο», προσέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

 

Δείτε το βίντεο εδώ:

 Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του Κουμουτσάκου στον Κουίκ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ