Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση να σταματήσει να εκπλήσσεται σαν το χρυσόψαρο

Για κυβέρνηση «πολύ κατώτερη των περιστάσεων» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο που ζήτησε την παραίτηση του, μιλώντας στον Real Fm 97,8 στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Έτσι όπως εξελίσσεται το πράγμα, αν παρακολουθήσουμε σοβαρά την υπόθεση θα πρέπει να κάνουμε άλλη τοποθέτηση το πρωί άλλη το μεσημέρι και άλλη το βράδυ» σημείωσε.

«Όλοι όσοι θέλουμε να προφυλάξουμε την αξιοπιστία μας θα πρέπει να περιμένουμε να κλείσει αυτό ο κύκλος των κυβερνητικών συνεννοήσεων και των ψυχολογικών μεταπτώσεων προκειμένου να βγάλουμε στο τέλος ένα συμπέρασμα» πρόσθεσε.

«Είναι μια κυβέρνηση που αποτελεί ιστορική ανορθογραφία. Διότι ένα κόμμα της Αριστεράς συνεργάζεται με ένα κόμμα της λαϊκίστικης δεξιάς και τα δύο αυτά κόμματα μαζί αντί να φέρουν κάποια βελτίωση στον τόπο τον έχουν πάει προς τα πίσω» πρόσθεσε.

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι η κυβέρνηση «ας πρέπει να σταματήσει να εκπλήσσεται σαν το χρυσόψαρο. Υπέγραψε το καλοκαίρι μια συμφωνία. Δεν μπορεί να παριστάνει ότι  δεν κατάλαβε τι σημαίνει αυτή η συμφωνία»

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Ο κ. Σκρέκας να καλλιεργήσει τις γνώσεις του στα γαλλικά

Βίτσας: Θεωρώ απαραίτητους και τον Καμμένο και τον Μουζάλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ