Τι λέει το Ελιζέ για τη συνάντηση του Ολάντ με τον Τσίπρα και την Μέρκελ

Για “πλήρη σύγκλιση απόψεων μεταξύ του Φρανσουά Ολάντ, του Αλέξη Τσίπρα και της Άνγκελα Μέρκελ αναφορικά με τη βοήθεια προς την Ελλάδα λόγω της μεταναστευτικής κρίσης, κάνει λόγο το περιβάλλον του γάλλου προέδρου.

Ο Φρανσουά Ολάντ, ο Αλέξης Τσίπρας και η Άγγελα Μέρκελ είχαν σήμερα στις Βρυξέλλες μια “εποικοδομητική συζήτηση” σχετικά με την ευρωπαϊκή αρωγή προς την Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει νέα συρροή προσφύγων και μεταναστών, έγινε γνωστό από το περιβάλλον του κ. Ολάντ όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-,ΠΕ.

Στο τέλος αυτής της “συνάντησης εργασίας”, το περιβάλλον του Φρανσουά Ολάντ έκανε γνωστό πως οι ηγέτες της Γαλλίας, της Ελλάδας και της Γερμανίας είχαν μια “εποικοδομητική συζήτηση για την απαραίτητη στήριξη προς την Ελλάδα ώστε η χώρα να ανταποκριθεί στις ανάγκες που συνδέονται με την αύξηση του αριθμού των προσφύγων που έφθασαν πρόσφατα”.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, υπάρχει γενικά “πλήρης σύγκλιση απόψεων” ανάμεσα στους τρεις ηγέτες, η συνάντηση των οποίων διήρκεσε σχεδόν μία ώρα στις Βρυξέλλες πριν από την ευρωπαϊκη σύνοδο κορυφής.

 

Δείτε επίσης:

Το tweet του Τσίπρα για τη συνάντηση με Μέρκελ – Ολάντ

Η αγκαλιά του Τσίπρα με τον Ολάντ – ΦΩΤΟ

Η θερμή χειραψία Τσίπρα – Μέρκελ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ