Ιγγλέζη: Οι δημοσιογράφοι μπορούσαν να διορθώσουν τον Μουζάλα

«Θα μπορούσαν να το διορθώσουν οι δημοσιογράφοι εκείνη τη στιγμή και να δώσει αμέσως τις εξηγήσεις του» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, στο «Πρακτορείο FM», υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα διογκώθηκε τεχνηέντως.

Η κ. Ιγγλέζη, είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν τίθεται ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας, υπογραμμίζοντας ότι παρά τις «σοβαρές ιδεολογικές διαφορές» που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, το κυβερνητικό σχήμα είναι αποτελεσματικό σε θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής.

«Τεχνηέντως διογκώθηκε, χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος. Άλλωστε έγινε από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρο και από τον κ. Μουζάλα, ότι εν τη ρύμη του λόγου του ανέφερε τα Σκόπια ως Μακεδονία» είπε η κ. Ιγγλέζη και πρόσθεσε ότι αν αυτό το θέμα είχε λυθεί πριν από 25 χρόνια, τότε σήμερα δεν θα υπήρχε κανένα ζήτημα.

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι η εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική δεν έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο εταίρος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αλλά –όπως είπε- με το πόσο η εταιρεία εφαρμόζει τη νομιμότητα. 

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η Αναγνωστοπούλου θεωρεί αδιανόητη την απομάκρυνση του Μουζάλα

Παραστατίδης: Στην πολιτική τα ατοπήματα πληρώνονται

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραιτηθεί ο Μουζάλας

Για σαρδάμ του Μουζάλα κάνει λόγο ο Μάρδας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ