Η Αναγνωστοπούλου θεωρεί αδιανόητη την απομάκρυνση του Μουζάλα

«Θα επικρατήσει η ορθοφροσύνη και θα σταματήσει ένα ζήτημα, το οποίο δεν έπρεπε καν να υπάρξει. Να σταματήσει εδώ. Δεν μπορεί δηλαδή να γίνεται τόσο θέμα, να έχει ανέβει ένα ζήτημα, το οποίο για μένα δεν έχει κανένα πολιτικό περιεχόμενο», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα Fm”, αναφερόμενη στη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα.

Η Σία Αναγνωστοπούλου, συνέχισε να σχολιάζει το συγκεκριμένο θέμα και επισημαίνοντας: «ιδεολογικά και εγώ και σε αυτά τα θέματα, με τους ΑΝ.ΕΛ. διαφωνώ, με το μεγαλύτερο μέρος τους. Από την άλλη μεριά όμως, θα σας πω κάτι: η συνεργασία μέχρι σήμερα ήταν άψογη, δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα, οποιοδήποτε θέμα. Και στον ΣΥΡΙΖΑ, οι απόψεις των περισσότερων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των υπουργών είναι γνωστές, για πολλά θέματα, τα λεγόμενα εθνικά ζητήματα. Εκεί δεν υπήρχε καμία διάσταση. Και για τα σοβαρά θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, εκεί ήμασταν μαζί. Δεν κατάλαβα τώρα, γιατί έπρεπε να σηκωθεί τόση φασαρία με αυτό, από τη στιγμή που και άλλοι υπουργοί έχουν κάνει λάθος και ο ίδιος ο κ. Καμμένος έχει κάνει το ατόπημα να πει “Μακεδονία” και μπορεί εύκολα να ξεφύγει σε έναν άνθρωπο, γιατί είναι όλο αυτό, “Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας” και να ξεφύγει».

«Λέω ότι είναι αδιανόητο και να υπάρξει απομάκρυνση Μουζάλα και ο κ. Καμμένος να θεωρήσει ότι είναι «ριγμένος», από αυτή την υπόθεση. Θεωρώ ότι αντιμετωπίζεται και οι θέσεις του και αυτό που είναι, με πολύ σεβασμό, από την κυβέρνηση, από τον άλλο εταίρο, τον ΣΥΡΙΖΑ, και νομίζω ότι καλό είναι να σταματήσει αυτή η αντιπαράθεση εδώ» κατέληξε η κυρία Αναγνωστοπούλου. 

 

Διαβάστε επίσης:

Παραστατίδης: Στην πολιτική τα ατοπήματα πληρώνονται

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραιτηθεί ο Μουζάλας

Για σαρδάμ του Μουζάλα κάνει λόγο ο Μάρδας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ