Θεοχάρης: Το Ποτάμι να αναλάβει πρωτοβουλίες αλλιώς…

Στις εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς αναφέρθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης μιλώντας  στον Real FM 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα.

«Δεν έχει ωριμάσει ακόμα η διαδικασία αυτή και οι συνθήκες ώστε να υπάρξει η ενοποίηση του χώρου, αν όμως αυτό δεν συμβεί μέχρι τις επόμενες εκλογές, όποτε και να γίνουν αυτές, είναι προφανές ότι ο χώρος αυτός θα έχει πρόβλημα καθώς  θα προσπαθήσουν να τον αλώσουν με ανοίγματα και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας» σημείωσε ο  κ. Θεοχάρης.

Για το Ποτάμι ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε ότι «η ηγεσία προφανώς έχει δυνατότητα να πάρει τις πρωτοβουλίες εκείνες οι οποίες θα φέρουν την ανάταξη στον χώρο. Αν δεν το κάνει, το έχω πει από την αρχή, δεν θα έχει καμία τύχη ο χώρος μας. Τώρα πια επειδή φθίνει πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες».

«Αν το Ποτάμι δεν έχει μέλλον, πρέπει με κάποιον τρόπο να επανασυνθέσουμε και να εκπροσωπήσουμε αυτή την κοινωνική ανάγκη που είναι υπαρκτή. Αν το Ποτάμι δεν μπορεί να το κάνει πρέπει να βρούμε τρόπο να εκπροσωπηθεί αυτός ο χώρος» πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Όσοι παραβιάζουν τις κοινές αποφάσεις της ΕΕ πρέπει να υφίστανται κυρώσεις

Λεβέντης: Τι συζήτησα με τον Παπαδήμο – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ