Η απάντηση του Μαξίμου στον Μητσοτάκη

Στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, αναφορικά με το προσφυγικό, απαντά το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι «η εθνική γραμμή» του κ. Μητσοτάκη έχει εκφυλιστεί ήδη σε φτηνή μικροπολιτική».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Ο κ. Μητσοτάκης έχει προφανώς μετανιώσει για την συναινετική του στάση στην σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών. Πρώτα, στην διάρκεια της πρόσφατης Συνόδου, έσπευσε να καταγγείλει ένα προσχέδιο. Έπειτα, ο εκπρόσωπος του κόμματός του επιχείρησε να υπονομεύσει από τα κοινωνικά μέσα την εθνική προσπάθεια διαπραγμάτευσης. Τώρα, μετά από τρείς ημέρες σιωπής από το πέρας της Συνόδου, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί για μικροπολιτικούς λόγους την ανάρτηση του Ντόναλντ Τουσκ, χωρίς καν να έχει ζητήσει, ως όφειλε, οποιαδήποτε ενημέρωση από την κυβέρνηση.

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής προσπάθειας για μια αποτελεσματική και ανθρωπιστική πολιτική διαχείρισης του προσφυγικού, η «εθνική γραμμή» του κ. Μητσοτάκη έχει εκφυλιστεί ήδη σε φτηνή μικροπολιτική, προφανώς υπό την ομηρεία των ακροδεξιών του κόμματός του”. 

 

Διαβάστε επίσης:

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση είναι σε πολιτικό ίλιγγο 

Μουζάλας: Εμείς την ευθύνη την πήραμε με το παραπάνω – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ