Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση είναι σε πολιτικό ίλιγγο

«Αν συνδυαστεί, όπως λέγεται, το προσφυγικό με την αξιολόγηση κινδυνεύουμε να έχουμε ήττα και εδώ κι εκεί. Εάν ο Τσίπρας νομίζει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει με  ταχυδακτυλουργία το προσφυγικό και την αξιολόγηση πλανάται πλάνην οικτράν», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας τον Real Fm 97,8 και την Κάτια Μακρή. 

«Η κυβέρνηση  νομίζει ότι μπορεί να διαχειρίζεται επικοινωνιακά τα θέματα, αλλά η ουσία είναι πάντα εδώ για να την εκδικείται».

«Έχουμε κλειστά σύνορα και τη δήλωση του Ντόναλντ Τουσκ, αυτά έρχονται σε αντίθεση με όσα είπε η κυβέρνηση μετά τη Σύνοδο Κορυφής», ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση είναι σε πολιτικό ίλιγγο. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει και τον εαυτό του σε επίπεδο ερασιτεχνισμού».

«Στο προσφυγικό βοηθάμε στην Ευρώπη και καταθέτουμε προτάσεις, αλλά έχουμε υποχρέωση να ασκούμε κριτική μήπως και ταρακουνηθεί κάποιος», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι: «Δεν μπορούμε να δώσουμε συγχωροχάρτι σε μια πολιτική που δείχνει αβάσταχτη ελαφρότητα. Συνδυασμός ιδεοληψιών και ερασιτεχνισμού».

«Αν συνδυαστεί, όπως λέγεται, το προσφυγικό με την αξιολόγηση κινδυνεύουμε να έχουμε ήττα και εδώ κι εκεί. Εάν ο Τσίπρας νομίζει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει με  ταχυδακτυλουργία το προσφυγικό και την αξιολόγηση πλανάται πλάνην οικτράν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: 

Μητσοτάκης: Έχει καταλάβει ο Τσίπρας τι συνυπέγραψε στις Βρυξέλλες; – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ