Κούλογλου: Δεν είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

«Το πρόβλημα σε αυτή την χώρα είναι ότι ούτε μια κριτική δεν μπορείς να κάνεις. Εγώ δεν είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση. Ήταν μια ομιλία μου όπου είπα ότι οι αριστερές κυβερνήσεις στην Λατινική Αμερική απέτυχαν γιατί είχαν καλές προθέσεις και παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη δημόσια διοίκηση και την οικονομία», απάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον ΑΝΤ1, για σχετική δήλωσή του που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, στην οποία φέρεται να έχει πει ότι η κυβέρνηση θα πέσει από “απειρία ή ανικανότητα”.

«Δεν αρκεί να τρέχει ο Τσίπρας από το ένα Συμβούλιο Κορυφής στο άλλο, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια νοικοκυρεμένη διαχείριση της καθημερινότητας» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τα όσα είπε σε χθεσινή του ομιλία με κεντρικό θέμα «H Αριστερά στην κυβέρνηση: ποιες προοπτικές για το 2016;».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στη χθεσινή του ομιλία δήλωσε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πέσει από το ασφαλιστικό, ούτε ίσως από το προσφυγικό που άλλοι μας φόρτωσαν. Θα πέσει επειδή, από απειρία, ανικανότητα ή απλώς εγκληματική αδιαφορία, δεν μπορούμε να λύσουμε τα απλούστερα προβλήματα του κόσμου».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε μάγκες αυτούς που έφεραν την χώρα ως εδώ, την έριξαν στα βράχια και παριστάνουν τώρα τους επικριτές της κυβέρνησης».

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Στο Μαξίμου ο Άνχελ Γκουρία – ΦΩΤΟ – ΤΩΡΑ

Μετωπική Τσίπρα – Τουσκ για το Βαλκανικό δρόμο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ