Γεννηματά: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν γίνεται άλλα να λέγονται στη σύσκεψη και άλλα μετά, μπροστά στις κάμερες. Πρέπει να έχουμε όλοι μια πολύ καθαρή και έντιμη στάση. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ιστορικές», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά, μιλώντας στο mega, είπε για τη χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, με θέμα το προσφυγικό: «Ο αστερίσκος μου ήταν ότι εκτιμώ, ότι η κυβέρνηση αυτή έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και ότι αυτή η κοινή γραμμή χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση να την υλοποιήσει». «Από όλες τις άλλες πλευρές, δεν ήθελαν να υπάρχει καμία υποσημείωση», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Βάλαμε πλάτη το καλοκαίρι και ο πρωθυπουργός, αντί για συνεννόηση, πήγε σε εκλογές», τόνισε η κ. Γεννηματά.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά. Πηγαίνω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου. «Πρόεδρε, δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση», είπε.

«Τους είπα ότι θέλω να καταγραφεί η άποψή μου, ότι «δεν μπορείτε εσείς να φέρετε βόλτα αυτή την Εθνική γραμμή».

«Ο καθένας εκεί μέσα είχε τη δική του οπτική γωνία. Θα μας κρίνει όλους ο λαός. Μετά την επιμονή μου, δέχθηκαν όλοι να υπάρχει παράγραφος στο κείμενο που να λέει ότι εκφράσαμε τις επιφυλάξεις μας».

«Δεν συζητήθηκε καθόλου το βέτο. Ο πρωθυπουργός είχε νόημα να πιέσει πριν βγουν τα γραπτά συμπεράσματα», είπε η κ. Γεννηματά.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Η καθυστέρηση οφείλεται στην επιμονή της Γεννηματά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ